ΤΕΣΤ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ SCIO

Ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές για έναν υγιή οργανισμό είναι η διατροφή. Είναι καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την βελτίωση της ψυχοσωματικής κατάστασης του ανθρώπου.

Πολλά προβλήματα υγείας οφείλονται σε κακή διατροφή και πολλές ασθένειες  ξεκινούν ή επιδεινώνονται  λόγω λανθασμένης διατροφής.  Άλλωστε σήμερα η θρεπτική αξία των τροφών είναι κατά πολύ μειωμένη σε σχέση με τις τροφές που καταναλώνονταν πριν 50 χρόνια. Η διατροφή όμως είναι προσωπική υπόθεση και ο κάθε οργανισμός πέπτει ή απορροφά με διαφορετικό τρόπο τις τροφές που καταναλώνει. Κάποια τροφή που μπορεί να είναι μη ανεκτή από έναν οργανισμό, μπορεί να είναι ωφέλιμη για κάποιον άλλο. Σε κάθε περίοδο της ζωής μας και ανάλογα με την κατάσταση της υγείας μας υπάρχουν τροφές οι οποίες μπορεί να μην γίνονται ανεκτές από τον οργανισμό και να του προκαλούν εσωτερικό στρες. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αυτές τις τροφές.  Κάποιες φορές είναι πιθανό το ανοσοποιητικό σύστημα  να αναγνωρίσει αυτές τις τροφές ως εχθρικές και δημιουργεί αντισώματα όπως κάνει και με τα μικρόβια, δημιουργώντας έτσι  χρόνιες καταστάσεις τροφικών δυσανεξιών που ταλαιπωρούν το σώμα και μπορεί να φτάσουν έως και την νόσο.  Αυτό καθιστά τον οργανισμό επιρρεπή σε φλεγμονές, λοιμώξεις, αλλεργίες, κόπωση, παχυσαρκία και πολλά άλλα.

Το τεστ στρεσογόνων τροφών βιοανάδρασης scio καθορίζει ποιές τροφές στρεσάρουν τον οργανισμό. Έτσι απέχοντας από αυτές τις τροφές για κάποιο χρονικό διάστημα, βοηθάμε τον οργανισμό να  βελτιώσει  την κατάσταση  της σωματικής και της ψυχικής του υγείας. Βοηθάμε τον οργανισμό να έρθει σε ισορροπία χωρίς τροφές που τον τοξινώνουν, που τον στρεσάρουν και που διαταράσσουν την υγεία του. Έτσι ο ασθενής μπορεί να ξεπεράσει ευκολότερα προβλήματα υγείας, καθώς και να αντιμετωπίσει  συμπτώματα νοσημάτων που επιδεινώνονται λόγω κακής διατροφής. Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται μέσω του scio, διαρκεί ελάχιστα και έχει μικρό κόστος.

Κλείστε ραντεβού

Kέντρο Ομοιοπαθητικής &
Εναλλακτικών Θεραπειών

Αρχ. Χρυσάνθου 2, Πανόραμα
Θεσσαλονίκη, 552 36
Τηλ. 6985-945960

Omoiasis © 2020. All rights reserved.