Θεραπείες συχνοτήτων

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη με βάση τις αρχές της Κβαντικής Φυσικής. Έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση και τη μείωση του στρες. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η SCIO συσκευή συνδέεται με το σώμα μέσω των ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στα χέρια στα πόδια και στο κεφάλι, παρέχοντας μια ακριβή εικόνα σχετικά με τη γενική ευημερία του ασθενούς.

Η συσκευή αντηχεί με τις ¨ηλεκτρικές υπογραφές¨ χιλιάδων ιστών, οργάνων, θρεπτικών ουσιών, τοξινών και αλλεργιογόνων και καταγράφει το βαθμό στον οποίο το σώμα αντιδρά στα στοιχεία αυτά. Δίνει μια συνοπτική επισκόπηση της βιολογικής αντιδραστικότητας του ανθρώπινου σώματος και υποδεικνύει τις ανάγκες, τους στρεσογόνους παράγοντες, τις βλάβες και τις ευαισθησίες.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι εντελώς διαφορετικές από τις πληροφορίες που προσφέρονται από τις ακτίνες Χ, η τις μαγνητικές τομογραφίες, τις εξετάσεις αίματος κλπ. Διότι δείχνει την ενεργειακή κατάσταση του σώματος και την κατευθυντική ροή του ηλεκτρικού φορτίου του σώματος. Η συσκευή μετράει διάφορες διαταραχές του στρες στο σώμα, όπως για παράδειγμα το επίπεδο βιταμινών, αμινοξέων, θρεπτικών ουσιών, θρεπτικών συστατικών, ορυκτών, ενζύμων, φυσικών σακχάρων, τοξινών, ορμονικού επιπέδου, μυϊκού τόνου, βακτηρίων, μυκήτων και ιών. Στην ουσία, δίνει σε κάθε επαγγελματία τη δυνατότητα να έχει την πιο ολοκληρωμένη ενεργειακή άποψη της ομοιόστασης του σώματος ή των ελλείψεων του.

Μετά τη μέτρηση των συχνοτήτων του σώματος, επιτρέπει στον επαγγελματία να εισαγάγει τις κατάλληλες ταλαντώσεις συχνότητας για να επιτρέψει στο σώμα να επιστρέψει στα κατάλληλα επίπεδα ομοιόστασης.

Η συσκευή  αλληλεπιδρά με το λογισμικό Eductor 64 (πρόγραμμα για τη μείωση του άγχους, την ενεργειακή εναρμόνιση και την ανάλυση. Επιπλέον, διαθέτει το δικό του σύστημα βιοανάδρασης, είναι μη επεμβατικό και δεν έχει παρενέργειες.

Στο χώρο μας μέσω των θεραπειών συχνοτήτων δίνουμε λύσεις σε παθήσεις που αφορούν :

 • Πρόληψη ασθενειών

Το scio παρέχει μετρήσεις  που αφορούν την επίδραση του στρες στον οργανισμό δίνοντας μας έτσι πληροφορίες για ενεργειακές βλάβες που μπορεί να εκδηλωθούν στο μέλλον αλλά  και για ήδη υπάρχουσες.

 • Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού

Μέσω των κατάλληλων συχνοτήτων βοηθάμε τον οργανισμό να ενισχύσει την άμυνα του απέναντι σε ότι τον απειλεί.

 • Ισορροπία του οργανισμού

Η συσκευή επιτρέπει στον επαγγελματία να εισαγάγει τις κατάλληλες ταλαντώσεις συχνότητας για να επιτρέψει στο σώμα να επιστρέψει στα κατάλληλα επίπεδα ομοιόστασης.

 • Ενίσχυση της θεραπείας ασθενειών

Εκτός από την χρήση των θεραπευτικών  του συχνοτήτων  μπορεί να δράσει και συμπληρωματικά ενισχύοντας παράλληλες θεραπείες.

 • Χαλάρωση του οργανισμού και την ενίσχυση του έναντι του στρες και του άγχους

Με την εισαγωγή των κατάλληλων συχνοτήτων μπορούμε να βοηθήσουμε τον ασθενή να χαλαρώσει και να διώξει το άγχος και το στρες.

 • Αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με την ψυχική υγεία

Κατάλληλες συχνότητες στοχεύουν στην ενίσχυση την ψυχικής ισορροπίας και στην επαναφορά της ηρεμίας.

 • Διακοπή του καπνίσματος

Με μία σειρά τακτικών θεραπειών βοηθάμε στην  ανακούφιση του στρες που σχετίζεται με την διακοπή του καπνίσματος και της εξάρτησης από την νικοτίνη.

 • Μαθησιακά προβλήματα

Χρησιμοποιώντας  ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο συχνοτήτων ενισχύεται η εγκεφαλική λειτουργία, η μνήμη, η συγκέντρωση, η ικανότητα αποστήθισης κλπ.

 • Αυτοάνοσα

Ανάλογα με την περίπτωση καθορίζουμε τις κατάλληλες συχνότητες που βοηθούν στην ανακούφιση και την διαχείριση των αυτοάνοσων νοσημάτων.

 • Αλλεργίες

Η βιοανάδραση μειώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών καθώς και την συχνότητα εμφάνισης τους

 • Με το τεστ στρεσογόνων τροφών καθορίζεται ποιες τροφές  επιβαρύνουν τον οργανισμό, τον μπλοκάρουν  και τον τοξινώνουν. Κατά συνέπεια ακολουθώντας μια διατροφή που στηρίζεται στην αποχή από αυτές τις τροφές βοηθάμε τον οργανισμό μας να επανέλθει σε ισορροπία.
 • Ενίσχυση των δυνατοτήτων των αθλητών

Η βιοανάδραση βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις, βοηθάει στον καλύτερο έλεγχο του σώματος, καθώς και στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.

(http://www.mbike.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-scio-quantum-biofeedback/)

 • Σωματικά προβλήματα γενικώς

 

και άλλα πολλά  για τα όποια μπορούμε να σας ενημερώσουμε όποτε μας το ζητήσετε.

Κλείστε ραντεβού

Kέντρο Ομοιοπαθητικής &
Εναλλακτικών Θεραπειών

Αρχ. Χρυσάνθου 2, Πανόραμα
Θεσσαλονίκη, 552 36
Τηλ. 6985-945960

Omoiasis © 2020. All rights reserved.